Erkenning

De Community-gids over Brussel weerspiegelt de missie van Facebook, namelijk mensen de middelen aanreiken om community’s uit te bouwen en in contact te komen met elkaar. We hopen dat deze gids mensen zal helpen Brussel te (her)ontdekken en aansluiting te vinden met de bruisende en actieve community’s in deze stad.

We richten ook graag een woord van dank tot de mensen die deze Community-gids over Brussel mogelijk maakten:

De Facebook-community’s, want zonder hen zou deze gids nooit het levenslicht hebben gezien. Ze deelden met ons hun kennis van Brussel en hun verbluffende persoonlijke verhalen, wat deze gids zo waardevol en uniek maakt.

Emily Waterfield, redactrice. Ze schiep orde en logica in alle informatie en tips en nam de lezer mee op een wonderbaarlijke reis door Brussel.

Olivia Whitworth, illustratrice. Ze wist de cultuur en het erfgoed van deze stad prachtig te vatten in haar tekeningen.

Philip Tregunna, ontwerper en fotograaf. Met zijn creatieve oog bundelde hij alle elementen van deze gids in een product dat meteen de aandacht trekt en eindeloos inspireert.

visit.brussels, het Brussels agentschap voor toerisme, een partner die aan dit initiatief zijn onmisbare steun verleende.

Handy.Brussels en European Youth Forum, die ook hun steun verleenden aan deze Gids.

De aanbevelingen in deze gids komen niet van de teams van Facebook. Ze komen allemaal van beheerders van Facebook-groepen en -pagina’s in Brussel.