Aktiviteter

af Copenhagen Insight // Begivenheder & Events i København

Der er masser af unikke og sjove aktiviteter i København, som kombinerer både hygge og opdagelse. Uanset om du rammer København på en god solskinsdag eller en råkold regnvejrsdag, har du mulighed for at udforske byens mange muligheder sammen med resten af københavnerne. Tag de gode sko på, og lad de lokale Facebook-grupper guide dig gennem en oplevelsesrig dag.

Gå på opdagelse i storbyen

Facebook-gruppen Copenhagen Insight blev oprettet for at udbrede kendskabet til arrangementer i København og for at lokke flere nysgerrige og interesserede københavnere ud af sofaen for at nyde godt af byens mange aktiviteter og events. Gruppen stræber efter altid at være opdateret, overskuelig og give et unikt overblik over begivenheder og events i København. Uanset om du er turist eller lokal, så er du velkommen til at blive en del af fællesskabet. Her kommer gruppens bedste bud på de sjoveste aktiviteter i København.

Kajakpolo på Islands Brygge

Islands Brygge 18, 2300 København S

København er fyldt med kanaler, der snor sig rundt i byen, og københavnerne benytter sig af enhver mulighed for at udnytte de rene havnekanaler til sjove aktiviteter. En af dem er kajakpolo på Islands Brygge, hvor du sammen med seks andre får en sjov og aktiv oplevelse til vands. Kajakpolo er for alle, og det kræver ikke særlige færdigheder at være med. Find badetøjet og din indre vandhund frem og hop en tur i polokajakkerne på Islands Brygge lige ved havnebadet og kulturhuset.

Solnedgang ved CopenHot

Refshalevej 325, 1432 København

Har du nogensinde set en solnedgang fra en sejlende spa-båd? På CopenHot på Refshaleøen kan du prøve et sejlende spabad eller slappe af i spa på havnekajen. Fra panoramasaunaen kan du se solen gå ned over Københavns mange tårne og spir. CopenHot kan også nydes hele vinteren – det gør kun oplevelsen endnu mere speciel.

Kulturtårnet på Knippelsbro

Knippelsbro, 1400 København K

Hver dag cykler hundredevis af københavnere over Knippelsbro, men der er ikke mange, der ved, at der i det ene af de to ikoniske tårne på broen er både udstillinger, radiobiograf, Tower Talks og gastronomiske events. Facebook-gruppen Copenhagen Insight foreslår, at du nyder udsigten over Københavns havn fra tårnet på Knippelsbro og besøger den lille cafe, hvor du finder de lokale ildsjæle bag Kulturtårnet, som altid tager imod de besøgende med et smil.

Spil Petanque Og Drik Et Glas Køligt Rosé

Gruppens vigtigste formål er at afholde events, hvor fællesskab og socialt samvær dyrkes over et spil petanque og et koldt glas rosé. Her lægges der op til aftener, hvor der er plads til at have det sjovt, til at konkurrere, til at flirte, til at grine – og selvfølgelig til at hygge sig med resten af fællesskabet. Gruppen anbefaler:

Petanque på Sankt Annæ Plads og rosé fra kiosken

Sankt Annæ Plads, 1250 København K

Sankt Annæ Plads blev færdigrenoveret i 2016 og har nu en lækker petanquebane, der ligger lige op ad Amalienborg og Ofelia Plads. Køb en flaske kold rosé hos Den Gamle Købmand på hjørnet og lån et petanquesæt af Hotel Skt. Annæ – så er du klar til en hyggelig aften omgivet af en nysgerrig og venlig stemning. Og til de sene sommeraftener er der lys over banerne, så I kan fortsætte hele aftenen.

Spil petanque i Kongens Have

1350 København K

Kongens Have er Københavns svar på Central Park. Her mødes københavnerne og hygger sig på græsset, når de har fri. I Kongens Have er der en petanquebane ved Kronprinsessegade, men slå hellere et smut over til statuen af H.C. Andersen for enden af Damegangen. Her kan man let lave et par hjemmelavede petanquebaner foran forfatteren med Damegangen i ryggen. Den høje hæk laver en god ramme, så det føles intimt og hyggeligt, og der er bænke til pauserne.

Off Season Petanque hos Generator Hostel

Adelgade 5, 1304 København K

Uanset om det er efterår, vinter eller forår, så har du mulighed for at spille petanque hos Off Season Petanque på Generator Hostel i Adelgade. Her har de nemlig fire rigtig gode og overdækkede petanquebaner på deres terrasse med varmelamper. Hvis du er heldig, kan du kombinere oplevelsen med deres daglige Happy Hour i baren. Eller måske endda snuppe en burger.

Freestyle I Storbyens Mange Parker

Det kan være svært at holde styr på, hvor og hvornår der bliver opført nye skateparker rundt omkring i København. Det har denne Facebook-gruppe fundet løsningen på. Her er idéen nemlig at dele ud af alle de gode anbefalinger til, hvor man kan skate, og hvilke skateparker der er værd at besøge. Hvis du er skater eller interesserer dig for ungdomsmiljøet i København, forslår gruppen, at du besøger disse steder:

Skatepark i Nørrebroparken

Hillerødgade, 2200 København N

Skateparken ved Hillerødgade på Nørrebro er en af de mest populære skateparker i København. En spændende park velegnet til alle uanset niveau. Her er alt bygget i beton, så det kan være en god idé at huske udstyr. Parken byder også på diverse ramper til at udføre tricks. Der er også rig mulighed for at hænge ud ved de graffitimalede ramper eller på bænkene omkring, hvis du er mest til at kigge på og mærke stemningen fra Københavns undergrund. Butikkerne omkring parken giver dig rig mulighed for at finde noget at spise og drikke, hvis det skulle blive tiltrængt.

Litauens Plads

Litauens Pl.1662 København V

Litauens Plads er et hjemsted for fællesskaber på det hippe Vesterbro, der imødekommer og understøtter hverdagens byliv. Her samles fælleskabet af skatere, som bruger pladsen til at udfordre sig selv og hinanden. Kom og oplev unge på skateboards, der svæver mellem himmel og jord. Du kan også tage dit skateboard med under armen og blive en del af fællesskabet for et par timer.

Den Røde Plads på Nørrebro

Den Røde Plads, 2200 København N

Besøg Den Røde Plads på Nørrebro og få et indblik i Københavns street-miljø. Her kommer flere skatere og nyder deres dag blandt folk, der træner, bokser, cykler eller soler på pladsens bemærkelsesværdige røde asfalt. Særligt om sommeren bliver der ofte afholdt street food-arrangementer og kulturelle begivenheder. Bliver du sulten, kan du prøve en kebab fra Boys shawarma og isbar på hjørnet af pladsen.