En guide laget av det norske Facebook-samfunnet

Oslo er en moderne og mangfoldig by som bugner av forfriskende opplevelser og kulturelle høydepunkt. Den kompakte bykjernen er lett å utforske både til fots og med sykkel og kollektivtransport.

Byen vår er i stadig vekst – nye nabolag vokser frem, og gamle utvikles og forvandles. Den største utviklingen skjer langs Oslos havn, hvor nye nabolag med museer, restauranter og parker har åpnet byen opp mot fjorden. Samtidig ligger Oslomarka og øyene i Oslofjorden der som før, noe som gjør Oslo til en grønn by om sommeren og en skidestinasjon om vinteren.

Oslo er også en ekte festivalby og et eldorado for mat- og kaffeentusiaster. Her finner du alt fra spennende gatemat basert på lokale råvarer til gourmetrestauranter og espressobarer i verdensklasse.

Vi i VisitOSLO er veldig glade for at Facebook har laget en City Guide som løfter frem Oslo-folks egne favoritter til deg som er på besøk fra utlandet, til nordmenn på tur til hovedstaden sin, eller til byens innbyggere som trenger ny inspirasjon. Vi håper den vil inspirere deg til å oppdage nye sider ved byen vår!

Christian Lunde
administrerende direktør i VisitOSLO