Kapitel 2: Syng!

Av Karaoke i Oslo

Nordmenn er kanskje ikke kjent for å være det mest utadvendte folkeslaget i verden, men gir du et menneske fra Oslo en mikrofon i hånden, så vil du muligens få deg en overraskelse. Det er nemlig ganske mange som mer enn gjerne synger en «Mustang Sally» eller en klassiker fra Spice Girls når anledningen byr seg. For å samle karaokeentusiaster og dele informasjon om hvor det arrangeres karaoke i hovedstaden, startet Bjørn Tore Dyrnes gruppen Karaoke i Oslo i 2016.

Det beste med å være medlem av gruppen er at man får et større nettverk, mulighet til å dyrke karaoke og sang, og gi de som besøker Oslo muligheten til å finne en karaoke-pub, forteller han.

Karaoke tips i Oslo

Arbeidergata2

The Star

Dette er en tidligere storstue for karaoke, men ble stengt for to år siden på grunn av renovering. Nå står stedet frem i ny drakt med det nyeste av karaokeutstyr. De har karaoke syv dager i uken, ledet av fantastiske karaokeverter.

SYNG

Nedre gate 7

Stedet i sentrum er perfekt for bursdagsfeiringer og vorspiel. Her kan man leie private karaokerom – perfekt for de sjenerte! Ligger fint til ved Akerselva – Oslos største elv. Et populært rekreasjonsområde med mye historie.

London Pub, C. J.

Hambros plass 5

Stedet ligger sentralt til, og har hatt klassisk karaoke siden 90-tallet, hver tirsdag. Her er det alltid god stemning!

Akers Mek

Bryggetorget 5, Aker Brygge

Her arrangeres det karaoke fredag og lørdag – i tillegg til god mat og god stemning.