Kapitel 7: Firbente venner i byen

Av Tur og trening med hund – Oslo

Oslo er en fin by for firbente, her finnes parker og områder til lek og lufting inne i bykjernen. Skog og mark er heller ikke langt unna. Eileen Gærup startet i 2017 en gruppe for personer i Oslo-området, som ønsker å møtes til tur og trening med sine firbente venner. Administrator Eileen arrangerer månedlige turer for medlemmene.

Det beste med gruppen er at hundeinteresserte kan møtes og samles rundt sin felles interesse. Jeg arrangerer turer hver måned, og vi har også felles kurs og treninger i området. Alle disse arrangementene publiseres på siden, og er åpne for alle som ønsker å delta, sier hun.

Hundevennlige tips for Oslo

I Frognerparken finnes det noe som kalles for «Hundehjørnet». Det er en del av parken der mange lufter hundene sine, så det er bare å se etter en åpen plass med mange hunder. I tillegg får du muligheten oppleve en av de store turistattraksjonene i Oslo, nemlig Vigelandsparken.

Hundemennesker i Oslo er ofte veldig åpne og hyggelige. Så dersom du trenger turtips eller har andre spørsmål relatert til hund, pleier det som regel å være helt uproblematisk å spørre noen.